Σάββατο 31 Μαΐου 2008

15 Ιουνίου Εκλογές στη Βλάβη!

15 Ιουνίου φίλοι και μέλη της Βλάβης,γιορτάζει η δημοκρατία.

15 Ιουνίου αποφασίζετε για το μέλλον της Βλάβης.Αποφασίζετε αν θέλετε να παραμείνει τόσο μαχητική όσο τώρα και γενικά τόσο πολύ "Βλάβη" όσο τώρα.

Από τώρα και στο εξής υπάρχει προεκλογική περίοδος που όλα είναι επιτρεπτά.
Δύο είναι οι υποψήφιοι:ΕΓΩ και κάποιος άλλος,πράκτορας μεγάλων blogικών συμφερόντων που ως μόνο στόχο έχει τη διάλυση της Βλάβης.
Σε αυτό πρέπει να δώσετε την απάντηση σας.

Στηρίξτε τον Πρόεδρο!!!!!!Τον ιδρυτή της Βλάβης!!!!!!

Θέλουμε να εκφράσετε τη στήριξη σας υπέρ του Προέδρου ακόμα και τώρα στα σχόλια,εδώ.
Τονίζουμε εμείς τα υπόλοιπα μέλη της Βλάβης.

11 σχόλια:

Soulis Sketos είπε...

Αρχικα εχω να δηλωσω οτι ειναι μεγαλη τιμη (της ταξεως των εκατομμυριων ευρω) να ειμαι υποψηφιος προεδρος σε αυτο το blog.
Κατα δευτερον : "15 Ιουνίου φίλοι και μέλη της Βλάβης,γιορτάζει η δημοκρατία." Εδω κυριοι φαινεται ποιος τα περνει και απο που.. Ο ανθρωπος εφαρμοζει πρακτικες γνωστου μεγαλου κομματος. Ακου "φιλοι και μελη".. Σε λιγο ρε Γιωργακη θα με πεις και Μπεννυ.

Τελος εχω να καταγγειλω το αρχι-λαμογιο που αυτοαποκαλειται προεδρος της βλαβης, ο οποιος τεχνιεντως απεσυρε το καταστατικο της Βλαβης οπου αναγραφοταν οτι ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ειμαστε ΙΣΟΙ, για να το αντικαταστησει με -ακουσον ακουσον- φωτογραφιες της Καλομοιρας, της Ελεονωρας, της Τζουλιας και λοιπον δημοκρατικων δυναμεων.. Αισχος!!!

snok είπε...

Ο ανθρωπος το λεει ειναι μεγαλη τιμη της ταξης των εκατομμυριων ευρω.Τι αλλο θελουμε για να πεισθουμε οτι ο ανθρωπος ειναι πρακτορας;Τι αλλο;
Εξυπηρετει συμφεροντα αλλων ισχυρων για να μπορεσει η ΒΛΑΒΗ να γινει προτεκτορατο αλλων πιο ισχυρων blog.
ΑΙΣΧΟΣ!ΑΙΣΧΟΣ!
Και οσο για την επιχειρηματολογια του βλεπετε το ατομο αρκεται στο να πεταει μονο λασπη.
Κυριε Βενιζελο εε κυριε εσεις που βαζετε υποψηφιοτητα για να διωξετε το μονο και αληθινο Προεδρο της Βλαβης εδιωξα το καταστατικο της Βλαβης για να δωσω ιδεολογικη χροια στη Βλαβη.Και οσο για την Ελεονωρα ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

Αν συνεχισει ο κυριος αυτος,νεες αποκαλυψεις θα βγουν εναντιον του.

Τα μελη και ο Προεδρος της Βλαβης

Ανώνυμος είπε...

anamenoume ta programmata,tis diloseis kai pano apo ola mia esokommatiki maxi pou tha dothei se axioprepes epipedo xoris laspologia kai mikrokommatikes taktikes,episis o prosorinos proedros prepei na logodotisei giati i vlavi ''sopase''ton teleftaio mina en meso megalon exelixeon,mipos tou epivlithike siopi??

snok είπε...

Απαντώ:Ο Πρόεδρος δεν είναι προσωρινός.Είναι και θα είναι ο Πρόεδρος της Βλάβης.
Όσο για τη σιωπή της Βλάβης,ναι τα μεγάλα συμφέροντα μου επέβαλλαν σιωπή αλλά αυτά τώρα έχουν πάρει τέλος.
ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΔΕ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Soulis Sketos είπε...

Oriste.. o anthropos pou me katigorei oti tha kano to blog protektorato allon megalon blog paradexetai oti ton fimosan ta megala symferonta. Kyrioi o pseydo-proedros itan kapote ena simainon blogiko prosopo kai ayto prepei na tou to anagnorisoume. OMOS, tora pia einai eksypiretitis megalon sumferonton kai opos leei o idios den mporei na sygkroustei mazi tous!
As kanei pera na erthei i nea genia epitelous! Mpas kai dei aspri mera to blog.

anastasios

snok είπε...

Απέναντι στη λασπολογία εμείς δεν θα απαντήσουμε.
Είπαμε πως η Βλάβη δεν είχε κανένα ποστ για μεγάλο διάστημα γιατί ο κύριος απο πάνω που πρεσβεύει τη "νέα γενιά" τρομάρα του είχε χαλάσει τη γραμμή ιντερνετ του προέδρου.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΣΑΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά δεν έχω κανένα κριτήριο να ψηφίσω, εκτός από το ότι σιχαίνομαι τα greeklish... Οπότε Αναστάσιε πρόσεχε... Υποθέτω θα γίνει ανοιχτή ψηφοφορία, έτσι;

(Σημείωση, πού ξέρουμε ότι δεν έχουν σβηστεί σχόλια από εδώ; Όλοι ξέρουμε ποιος έχει δυνατότητα moderating... :whistle: )

Ανώνυμος είπε...

telika prepei na aposafinistei:GIATI FIMOTHIKE I VLAVI?apotelese aporreia tis adinamias tou proedrou tis na sigkroustei me fainomena diafthoras i opos leei o idios, o antipalos tou ethese tin internetiki tou grammi ektos maxis iponomevontas ton?

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ο Ψήφος θα είναι ανοιχτός για όλους ή θα ψοφίσουν μόνο όσοι είναι εγγγεγραμένοι στην βλάβη; Χωρίς προγραμματικές δηλώσεις δεν τοποθετούμαι, απλά για να βάλω λίγο τα πράματα στη θέση τους. Ο πρόεδρος κρατούσε ζωντανή την Βλάβη τόσο καιρό και τα μέλη έπιναν τσικουδιές στο χωριό τους(Μάνδρα). Έχω να δω πόστ από μελος από τότε που θυμόμουν ακόμα την σύνταξη της C. Περισσότερα με τις προγραμματικές δηλώσεις

Επίσης εκ μέρους του κυρίου Βαρτιμαίου μεταφέρω οτι ευγενικά αρνείται την πρόταση για υποψηφιότητα που τόσο διακριτικά έθεσε στο παρελθόν ο Πρόεδρος.
"ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ.Είσαι άξιος.Εγώ θα γίνω απλά ένα μέλος." από εδώ

ΥΓ: Τεράστιες μάζες λάσπης ίπτανται στον Ουρανό της Βλάβης, γι αυτό τα κεφάλια κάτω μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο ήλιος να ανατείλει ξανά.

ΥΓ2: Προγραμματα θέλουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε

ο φιλος του οικονομου είπε...

Μια και σήμερα

ο φιλος του οικονομου είπε...

100% αποχή?