Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Από την Κοσμογονία στην Έφη Σαρρή (Uncensored) by ΠΝΚΣ

Εν αρχή ην το τίποτα… και έφη Κύριος… «γενηθήτω κάτι» (για να έχουμε να ασχολούμαστε). Και είδε ότι ήταν καλό, για αρχή. Μετά όμως το βαρέθηκε και έφη… «γενηθήτω κάτι άλλο». Αλλά και αυτό το βαρέθηκε γρήγορα και έφη «γενηθήτω κάτι ενδιαφέρον τέλος πάντων». Αυτό δεν του άρεσε από την αρχή. Κάπου εκεί τον πήρε χαμπάρι ο Τσακ Νόρρις και επενέβει «Πσιτ Κύριος, δεν το χεις. Άσε την κοσμογονία σε μένα και στο τέλος θα σου αφήσω ένα πλανήτη για να παίζεις». Ο Κύριος τότε παρτακράνιασε και έφη «Γενηθήτω κάτι δυνατότερο από τον Τσα…» εκείνη τη στιγμή ο Τσακ εξαπέλυσε μια roundhouse kick και αυτό που ακολούθησε κυρίες και κύριοι είναι σήμερα γνωστό ως Big Bang.

«Έχεις τίποτα τελευταία λόγια Μεγάλε;» Και τότε ο Κύριος, για να την σπάσει στον Τσακ, έφη… Σαρρή.

Μέσα στην αναμπαμπούλα η Έφη προσγειώθηκε στον Σείριο, όπου γνώρισε τον ανώτερο πολιτισμό των ΕΛ και η ψυχή της μπολιάστηκε με την αγάπη για τις τέχνες, με ιδιαίτερη αδυναμία στην πολιτική και το τραγούδι. Όμως το μέλλον επιφύλασσε δοκιμασίες για την Έφη. Ένα θραύσμα από τον διπλανό πλανήτη Κρύπτον καθώς έκανε γκΕΛ στον Σείριο(αργότερα μαθεύτηκε ότι το θραύσμα ήταν κάψουλα που μετέφερε τον γιό του κυβερνήτη του Κρύπτον που λεγόταν Κάλ. Από το συμβάν πήρε το παρατσούκλι Καλ ΕΛ.) άφησε μια ακτινοβολία που μετάλλαξε τους ΕΛ σε ΈΛληνες. Μετά την μετάλλαξη οι ΕΛ αποφάσισαν να αφήσουν τον Σείριο δίχως λόγο και αιτία και να έρθουν στην ΕΛλάδα. Έκαναν δηλαδή την πρώτη μαλακία ως Έλληνες.

Με το που έφτασαν στην Ελλάδα, η Έφη ξεχώρισε μονομιάς ανάμεσα στις τρισβάρβαρες γηγενείς πολιτικάντισες και γι αυτό ηχογράφησε σε συνεργασία με την Λιακόπουλος music το cd «Σταυρώστε με», με τα γνωστά hit «Ρίξε μου την… ψήφο σου», «Θέλω να μπεις μέσα… στην βουλή» κλπ. Μυστήριο όμως παραμένει ακόμα το πώς χρηματοδότησε την προεκλογική της εξτρατεία.

Εντελώς άσχετα με την χρηματοδότηση ο snok, πολύ συναισθηματικό άτομο καθώς είναι, που δεν χάνει επεισόδιο από το «έχεις γράμμα», μου είπε ότι της προάλλες έστειλε πακέτο το δεξί μπούτι της Έφης στο αριστερό. Στο πλατό έγινε χαμός, εκεί να δεις κλάμα.

Επιστρέφοντας στα δικά μας… ένα Νέφελιμ ζήλεψε την επιτυχία της Έφης… (το video της στο youtube είχε σπάσει ρεκόρ ενώ τα δικά του πάτωναν…) σκότωσε τον Λάκη Λαζόπουλο και πήρε την θέση του, το ίδιο έκανε και με τον Οικονομέα και τον Καμπουράκη όπως και με περίπου 9.980.000,456 Έλληνες(και καλά Έλληνες, Νεφελίμ ήταν) που δεν την ψήφισαν.

Αυτή την στιγμή η Έφη περνάει κρίση προσωπικότητας γιατί το όνειρό της να μπει στην Βουλή δεν έγινε πραγματικότητα και γιατί τσάμπα έμαθε βαρβαρικές λέξεις όπως πχ «ΑΕΠ» και γιατί θα αναγκαστεί να περιμένει άλλα 4 χρόνια για να γίνει πρωθυπουργός. Άσε που το πακέτο δεν έφτασε στο αριστερό μπούτι και ακόμα να βρεθούνε.

6 σχόλια:

snok είπε...

Απλά προσκυνώ.Τίποτε άλλο.Όλα τα άλλα είναι περιττά.

Ανώνυμος είπε...

τελικα εφτασε το πακετο στο μπουτι ???

snok είπε...

Κάτι απορίες που τις έχουν μερικοί.Είμαστε και εμείς,αλλά είσαστε και εσείς.......
Βασικά το αριστερό μπούτι δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή.Δούλευε εκείνη την ώρα.
Φιρί φιρί το πάτε να μας το κλείσουν το μαγαζάκι εδώ μέσα.
ΕΦΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ.ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΝΕ ΡΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,(ΟΧΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ).

ο φιλος του οικονομου είπε...

Λιγο inside information σχετικά με τα μπούτια.
Χωρίστηκαν λόγω τραγικών συνθηκών όταν η Εφη ήταν 13 χρονών, περίπου τότε που οι ΕΛ έγιναν Έλληνάρες με τεστοστερόνη ρινόκερου.

ΥΓ: τι σημαίνει ΠΝΚΣ; οεο;

Ανώνυμος είπε...

ΠαΝσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας

ο φιλος του οικονομου είπε...

Χαχα!
Εγώ λέω
Πατάτα Ντομάτα Κοτόπουλο Σός...