Σάββατο 19 Μαΐου 2007

Ιστορίες Πράσινης Τρέλας Νο2

Κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν.Είπαν :"ρε τι πράγματα είναι αυτά;Γιατί χλευάζεις;Ντροπή σου!!!''
Και όμως θα συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο.
Επόμενη μέρα από τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο με τα γνωστά αποτελέσματα για την πράσινη αρμάδα.Κυριακή 06-05-2007.Τελικός κυπέλλου final four στο μπάσκετ στην Αθήνα.Πανάθα εναντίον ΤΣΣΚΑ.Διαμαντίδης εναντίον Παπαλουκά.Παύλος και Θανάσης εναντίον Γιάννη:Ρ.
Οι πράσινοι γείτονες εμφανώς απογοητευμένοι από μια ''άλλη'' χρυσή σελίδα γραμμένη στην ιστορία τους έχουν καθίσει να δουν το ματς.Περιμένουν.Προσδωκούν.Ελπίζουν.Θα πανηγυρίσουν άραγε;
Εγώ ατάραχος μιλάω με κάτι παιδιά στο msn.Το ματς ξεκινάει.Η πανάθα εμφανώς καλύτερη από τη ΤΣΣΚΑ έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.Οι γειτόνοι λεπτό προς λεπτό παίρνουν θάρρος,παίρνουν κουράγιο.''ΠΑΝΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ'' ακούω συνέχεια.Με πικάρουν που ο θρύλος δεν είναι εκεί.Ή νομίζουν πως με πικάρουν.
Η ώρα περνάει.Η Πανάθα νικάει και παίρνει το κύπελλο και τώρα αρχίζει το αστείο:
Ένας γείτονας βγαίνει αμέσως στο μπαλκόνι και φωνάζει:''ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ''.Μιλιά εγώ.
Οι άλλοι του φέρνουν τις σημαίες.Αυτός τις παίρνει και σηκώνεται πάνω καρέκλα και φωνάζει:''ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13'' και ξαφνικά ΜΠΑΜ.Σαν σημάδι από το Θεό πέφτει από την καρέκλα και σωριάζεται στο έδαφος του μπαλκονιού του.Εγώ τρελά γέλια.:Ρ
Αλλά ο τύπος δεν μασάει.Σηκώνεται πάνω.Φτιάχνει τα ρούχα του και αρχίζει να φωνάζει :''ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ''.Στην γειτονιά γίνεται ο χαμός.Όλοι έχουν βγεί στα μπαλκόνια και γελάνε με τα ρεζιλίκια τους.
Σε λίγο έχουν βγει έξω όλοι οι πρασινομούρηδες και φωνάζουν και βρίζουν την καρέκλα.Εγώ να μην κρατιέμαι.Ευτυχώς τελείωσαν όλα κάποτε και ένα συμπέρασμα βγήκε:
ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ :Ρ :Ρ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aaxxaxaxa
george emplekses asxima m fainetai me ta geitonia sou! Never mind more. Ka8e pote einai i euroleague ( stin a8ina :p) ?
Pera aptin plaka , to aksizan k einai (polyyyy) kalyteroi sto mpasket apo emas.( :( ).
PS1 : De mou eipes akoma giati o geitonas sou 8elei na provei sto aponenoimeno diavima (tssss)..
PS2 : Filia stis kommotries ... ! ;)

Ανώνυμος είπε...

lol, omos Re oxi kakedrexeies pros ellinikes omades stin europi....
eksalloy o vazelos einai dinami sto mpasket
Telika oi geitones sou einai pirovolimenoi.....
(eprepe na pei : 'veranta sou ga...tai to spiti')