Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Totally Random vlavi (still..)

Πεμπτη 11 Δεκεμβριου του σωτηριου ετους 2008.

Σημερα σηκωθηκα νωρις. Τοσο νωρις για την ακριβεια ειχα να σηκωθω απο τις θρυλικες εποχες του πρωτου ετους που σηκωνομουν 6:30 για να παρω λεωφορειο για τη σχολη. Τις εποχες που εφευγα (νυχτα  ακομα) απο το σπιτι με συντροφια τον Αυτια να διαβαζει τις εφημεριδουλιτσες του.. Τι το 'θελα και σημερα.. αφου κατα βαθος ηξερα οτι παλι θα εμφανισω ταπηρωκρανιαση.

http://www.cosmo.gr/pressroom.html

Παραπανω θα βρεις τα πρωτοσελιδα του σημερινου χτυπου. Συνοψιζοντας λοιπον λατρεμενε μου αναγνωστη γιατι σε καταλαβα οτι βαρεθηκες ηδη το κειμενο που γραφω, απο οοοολες τις φυλλαδες που μπορεις να θαυμασεις σε ενα περιπτερο σημερα μονο 3(!) ειχαν ως πρωτο θεμα τις χτεσινες δηλωσεις Κουγια.

Οι υπολοιποι φωστηρες της δημοσιοκαφριας ειχαν λοιπα ασχετα δημοσιευματα με τις περισσοτερες απο αυτες να πιανουν τον παλμο του κοσμακη και του χαμου που προκληθηκε τις τελευταιες μερες και να αναγγελλουν τα δραστικα οικονομικα μετρα αποζημιωσης της περιουσιας τους!!! Το κορυφαιο δε πρωτοσελιδο το οποιο μου εφτιαξε τη μερα και παραλληλα χαρισε εναν ατιμο λεκε απο μερεντα στη πιτζαμα που φορουσα, ειναι το παρακατω το οποιο μοιραζομαι με εσενα:

Απο ο,τι παρατηρουμε ειδικα ο αδεσμευτος πυπος εχει πιασει τον παλμο των ελληνων πολιτων.. (απο το λαιμο).

Δεν εχετε καταλαβει τιποτα ετσι; Τιποτα. Ή μαλλον οχι. Εχετε καταλαβει. Εχετε καταλαβει οτι τελειωνετε, οτι δεν περνατε αλλο και πατε να πιαστειτε απο τα μαλλια σας. Απελπιδες προσπαθειες ενος συστηματος που χρηζει ξηλωματος απο την αρχη ως το τελος.. Απο τον Μοντελοπνιχτη, τον Πακη, τον Μακη, τη Γιαννα, το Ριζο ως τον Πανικα, το Γιωρικα, τον Κωστικα. Ενος συστηματος που ουτε καν καλοστημενο δεν ειναι! Τελεψατε. Γεια σας.

ΥΓ: Ο χρονος θα κρινει ΑΝΝΝ τελικα ο κυριος Κουγιας θα περασει στην ιστορια ως θλιβερος δικηγορος.. ή θλιβερος ανθρωπος.

2 σχόλια:

snok είπε...

ήθελα να γράψω...
έγραψες εσύ...
έγραψα εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε... θα βγάλει πόρισμα γι αυτό η δικαιοσύνη...